Bejelentés

Autómentő IV. kerület

Autómentő IV. kerület 0-24

06 30 285-75-58

Kedvező áron autómentés IV. kerület régiójában, megegyezés alapján egész belföldön biztosítjuk a meghibásodás miatt mozgásképtelenné vált autók mentesítését. autovontatas IV. kerület

  • autómentő IV. kerület olcsón
  • autószállítás Angliából
  • tréler IV. kerület
  • mobil autósegély IV. kerület
  • balesetes autó elszállítása IV. kerület
  • lerobbant autó mentése IV. kerület

Belföldön országosan elérhető szolgáltatás, egyeztetés alapján akár külföldön is vállaljuk a működésképtelen gépkocsik mentését. A szállított tételek sértetlenségét megőrizzük! Az autómentést rekordidő alatt, kitűnő színvonalon biztosítjuk! Megoldjuk mezőgazdasági eszközök szállítását is.

A mentést végző autónk modern eszközökkel rendelkezik, tudásunknak és tapasztalatunknak köszönhetően már évek óta az ügyfeleink nagy elégedettségével mentjük az üzemképtelen járműveket és autósokat.

A főváros régiójában kb. 3/4 órán belül garantáljuk a kiállást, Magyarország bármely pontjára megegyezés szerint, akár 1 órán belül képesek vagyunk az indulásra. Elvégezzük a műszaki hibás járművek mentesítését és szállítást is. Ha igényli tárolni is képesek vagyunk a sérült, üzemképtelen autóját.

Járműveink szerszámait minden évben fejlesztjük, hogy mindig a lehető legnaprakészebb technikával tudjunk a segítségére sietni. Az autómentést csörlős járművel végezzük.

Szavatoljuk azt, hogy a mentés és az elszállítás közben gépkocsiját nem károsítjuk, ha ennek ellenére megsérülne, akkor mi kártalanítjuk.

Ingyenes szolgáltatásaink

Magyarországon nem kérünk autópálya matrica díjat. Ingyenes tanácsadás, balesetben segítségnyújtás.

Ha igényli, kiváló szakemberekhez irányíthatjuk az autószerelés minden területén (pl. motorszerelés és -felújítás stb.).

Átfogó biztosítási, kárfelmérési és javítási ügyintézés szolgáltatásainkat már számos ügyfelünk kérte eddig is, hogy a lehető legrövidebb idő alatt megint autójába ülhessen.

autosegelyszolgalat IV. kerület

Gyakran kérdezett tudnivalók

Autópályán lerobbant jármű mennyi ideig vesztegelhet a leállósávban? 3 órán belül gondoskodni kell az elvontatásáról, ellenkező esetben az autópálya fenntartójának kell elszállíttatnia a törvényi előírásokkal összhangban.

Bezárt autó elszállítása lehetséges-e? Igen, ha a gépjármű állapota megengedi (kiengedett kézifék, nincs sebességben, előre álló kerekek). Felborult járművet lehet szállítani? Akkor, ha a csörlőzés közben nem szenved helyrehozhatatlan károkat. Hány autót tudnak egyszerre szállítani? Kis méretű gépjárműből 2 is szállítható. Ha többen ülnek a gépjárműben, hány személyt lehet elszállítani a mentendő járművön kívül? 2 ember szállítása oldható meg.

Hogyan lehet különbséget tenni az autómentés és az autószállítás között? Az autómentés esetében a gépjármű valamilyen okból nem képes önálló haladásra. Autószállítás esetén ez általában nem igaz, a szállítás lényegét tekintve a gyorsabb haladás céljából történik, de gyakorlatilag azonos feltételek igazak, mint az előző esetben.

automentes IV. kerület

Autómentés árak IV. kerület

Az autómentés árak menüpontban megtalálhatók: IV. kerületi gépkocsimentési anyagi vonzatai. Ezek tisztességesek, nincsenek rejtett költségek! sargaangyal segelyszolgalat IV. kerület Ha segélyszolgálatra szorul az autója, ne essen pánikba, ne telefonálgasson kétségbeesetten segítséget várva, hanem értesítsen minket bizalommal, akár ünnepnap is! Hagyatkozzon ránk egészen egyszerűen, mert nem hagyjuk cserben, a helyzet felmérése után segítségére sietünk, kedvező árú IV. kerületi autómentés non-stop (30) 285 7558.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!